NL
Vegan Lentemarkt
Divers

Vegan Lentemarkt

Foto: Vegan Lentemarkt

Over dit evenement

Deze mei zal er voor een derde maal een Vegan Lentemarkt gehouden worden in de stad Groningen. na succesvolle eerdere edities zal daarom dit jaar de vegan lente markt weer plaatsvinden op de mooie vismarkt van Groningen. uiteraard zal alles wat hier verkocht word vegan zijn en er komen inspirerende sprekers.

Er komen dit jaar maar liefst 5 inspirerende spreken, waaronder Dominique Wulf, Bianca Harms, Patrick Deckers, Lani Eggert en Lenneke van Gaal. Zij zullen spreken over verschillende onderwerpen omtrent vegan zijn en eten. De onderwerpen die hier aan voorbij komen gaan over: vegan opvoeding, weerstand op een plantaardige toekomst, plantaardig is beter voor de gezondheid en nog meer.

Naast sprekers zullen er ook muzikanten aanwezig zijn die voor een goede sfeer zullen zorgen en een hoop leuke kraampjes die verschillende vegan producten verkopen.
De vegan lentemarkt zal plaats vinden op 26 mei. Je kan hier terecht vanaf 11:00 tot 18:00 op de vismarkt in het centrum van Groningen

Deze markt is natuurlijk erg leuk voor mensen die een vegan leefstijl hebben, maar ook voor mensen die hier nieuwsgierig naar zijn of graag meer kennis op doen over een vegan leefstijl. Iedereen is hier welkom!

Datum zondag 26 mei 2024
Prijs Gratis

Adres

Vismarkt 27-29
9712 Groningen
Nederland

Bekijk ook