NL
Zakelijk

Zakelijk

Discover Groningen is een platform gecreëerd uit liefde voor de stad Groningen. Met Discover Groningen helpen we toeristen, studenten als stadjers de stad te ontdekken en herontdekken. Op het platform vinden bezoekers verschillende eetgelegenheden, overnachtingen, activiteiten en winkels. Kortom, al het moois dat de stad Groningen te bieden heeft.

Wij helpen ondernemers om (online) zichtbaar te zijn in Groningen. Dat doen we graag voor en met je, word partner en profiteer mee! Wij staan open voor alle soorten samenwerkingen en gaan het liefst een duurzame samenwerking aan.

Neem contact op

Waarom Discover Groningen?

Wil jij als ondernemer goed zichtbaar zijn voor de bezoekers en inwoners van Groningen? Samen met jou laten we het mooiste van Groningen zien. Wij brengen Groningen doorlopend onder de aandacht met een breed palet aan marketing activiteiten. We zoeken hierbij samenwerkingen met lokale partijen.

  • We enthousiasmeren inwoners en toeristen over de stad Groningen
  • Jonge doelgroep (18-45)
  • Wij zitten bovenop de ontwikkelingen in de stad
  • Perfect voor lokale ondernemers
  • Promotie bij een doelgroep die actief met de stad Groningen bezig is
  • Betrokken met de stad
  • Ervaren team op het gebied van online en offline marketing
  • Ook voor startende ondernemers

Onze kanalen

Instagram

+-8000 volgers

Facebook

+-5500 volgers

Bereik

+- 300.000 p.w.

Promotiemogelijkheden

Jouw bedrijf onder de aandacht

Wij bieden Groningse bedrijven de kans om uitgelicht te worden aan een groot publiek. Dit kan door middel van een vermelding op onze website. Dit is geheel kosteloos.
Verder is er de mogelijkheid om uitgelicht te worden in relevante categorieën op de website en op de sociale mediakanalen.

Promotie

Het is ook mogelijk om te adverteren, de locaties krijgen het label “gesponsord” en worden weergegeven onder bedrijven uit een bepaalde categorie. Daarnaast kan er ook met een evenement geadverteerd worden. Ook is het mogelijk door middel van een banner te adverteren op onze website. Verder kan Discover Groningen ook helpen met linkbuilding.

Partner worden

Een duurzame relatie opbouwen met onze partners vinden wij erg belangrijk. Daarom denken wij graag na over op welke manier wij jou kunnen helpen. Zo krijgt jouw bedrijf de exposure die het nodig heeft. Als partner helpen we u een langere periode en gaan we samen aan de slag om jouw doelen te behalen.

Diensten

Fotografie

Fotografie

Jouw bedrijf mooi op beeld vastleggen? Onze ervaren fotografen zorgen voor mooie bedrijfsfoto's.

Content

Content

We maken het je graag gemakkelijk, zo kunnen wij teksten schrijven voor bijvoorbeeld een blog of advertorial.

Huisstijl

Huisstijl

Verder helpen we u graag bij het creëren van een huisstijl die echt bij jouw bedrijf past. Onze designers zorgen voor een perfecte eerste indruk.

Meer informatie?

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem contact met ons op!