NL
Platenbeurs
Beurs

Platenbeurs

Foto: Mitchel Lensink (Unsplash)

Over dit evenement

Op 2 mei zal de Vismarkt in Groningen bruisen van muzikale energie tijdens een spectaculaire platenbeurs! Talloze kraampjes zullen de Vismarkt vullen, elk met een bult aan muzikale schatten, waaronder Lp’s, Cd’s en andere unieke muziek gerelateerde items. Dit is de plek om op zoek te gaan naar je favoriete klassiekers uit de jaren 60 en 70, maar ook om zeldzame juweeltjes te ontdekken.

Of je nu een gepassioneerde vinylverzamelaar bent of gewoon opzoek bent naar een speciaal album, deze platenbeurs biedt een kans om je collectie uit te breiden. Kom vooral langs tussen 10:00 en 17:00 en laat je inspireren door de eindeloze rijen platenbakken. Misschien ben je wel opzoek naar een bepaald album of wil je gewoon een middagje rondsnuffelen. Voor iedereen is deze markt erg leuk.

Laat je verrassen door de verschillende muziekgenres en de passie van de verkopers. Deze verkopers delen ook graag hun kennis en liefde voor muziek met jou. Geniet dus een dag van muzikale ontdekkingen, ontmoet mensen met dezelfde interesse als jij hebt en beleef de unieke sfeer die een platen beurs met zich mee brengt.

Datums donderdag 6 juni 2024
Prijs Gratis

Adres

Vismarkt 27-29
9712 Groningen
Nederland

Website

platenbeurs.nl/

Bekijk ook