NL
Festival Hongerige Wolf
Festival

Festival Hongerige Wolf

Over dit evenement

Festival de Hongerige Wolf is een uniek en creatief festival dat plaatsvindt in het schilderachtige dorpje Hongerige Wolf, gelegen in de provincie Groningen. Dit bijzondere evenement staat bekend om zijn intieme sfeer, artistieke optredens en verrassende programma’s.

Gedurende het festival komt het dorpje Hongerige wolf tot leven met kleurrijke podia, gezellige marktkraampjes en een breed scala aan interactieve activiteiten voor zowel jong als oud. Het Programma van Festival Hongerige Wolf is divers en omvat theater, muziek, kunstinstallaties, workshops en nog veel meer.

Een bezoek aan festival Hongerige Wolf is niet alleen een culturele ervaring, maar ook een ontdekkingstocht door een prachtige landelijke omgeving. Tijdens het festival kun je genieten van lokale lekkernijen, zoals ambachtelijk bereide gerechten en drankjes. Bovendien biedt het festival een uitstekende gelegenheid om interessante mensen te ontmoeten en je te laten verrassen door de creativiteit van de deelnemende artiesten en makers.

Het festival is dus een echte hit bij liefhebbers van theater, muziek en kunst. Ben je hier zelf dus ook fan van of heb je zin in een leuke dag. Dan zou jet het festival Hongerige Wolf eens kunnen bezoeken.

Kaarten reserveren
Datum zondag 14 juli 2024 tot zondag 16 juli 2023
Prijs € 30 - € 120

Bekijk ook