NL
Hullabaloo
Festival

Hullabaloo

Over dit evenement

Laat je verrassen door Hullabaloo, het festival dat Groningen elk jaar tot leven brengt met een spectaculaire mix van muziek, kunst en feestelijke activiteiten. Dit bruisende evenement in het hart van de stad Groningen biedt een onvergetelijke festivalervaring voor alle leeftijden.

Hullabaloo staat garant voor een geweldige line-up van bands en artiesten die je laten dansen en feesten tot in de late uurtjes. Van energieke rock tot funky beats en elektronische melodieën, de muziek op Hullabaloo is een ontdekkingstocht op zich.

Naast de geweldige muziek biedt Hullabaloo een kleurrijke en levendige festivalomgeving. Wanneer je het festival terrein op loopt word je verwelkomt door een tropische oase van kleuren. Daarnaast zijn er genoeg festivalactiviteiten en leuke verrassingen te vinden op het terrein.

Mis dit feestelijke festival niet en laat je onderdompelen in de bruisende sfeer van Hullabaloo. Ontdek nieuwe muziek, bewonder kunstzinnige creaties en vier het leven tijdens dit unieke evenement in Groningen!

Kaarten reserveren
Datum zaterdag 7 september 2024 tot zondag 8 september 2024
Prijs € 64,50

Adres

Concourslaan 10
9727 KD Groningen
Nederland

Bekijk ook