NL
Smoke’s Deli Alley
Restaurants

Smoke’s Deli Alley

Bekijk alle 3 foto's
Foto: Smoke's Deli Alley

Over Smoke’s Deli Alley

Amerikaanse BBQ meets Joodse Deli bij Smoke’s Deli Alley. Aan de Haddingedwarsstraat zit deze knusse zaak, waar je terecht kunt voor lunch en diner. Een Joodse deli is een plaats waar Joodse delicatessen worden bereid en gegeten. Bij Smoke’s deli Alley wordt dit gemengd met de Amerikaanse barbecuecultuur en de creativiteit van hun eigen chefkoks.

Geniet hier van een pastrami sandwich, burger, hotdog of een van de andere gerechten. Voor de pastrami sandwich wordt het klapstuk van een rund gepekeld in een gekruid pekelbad. Daarna wordt het op traditionele wijze gekruid en vijf uur lang gerookt in een rookoven. Tot slot wordt het klapstuk nog vijf uur op een lage temperatuur gegaard. Zoals bij een traditionele deli krijg je er een gratis kop koffie bij, die kosteloos wordt bijgeschonken. Liever bezorgen, afhalen of to-go? Dat kan! Ze pakken het voor je in volgens de typische deli style.

Adres

Haddingestraat 7
9711 KB Groningen
Nederland

Telefoon

+31 65 326 211 4

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00 - 16:00
Donderdag 12:00 - 16:00
Vrijdag 12:00 - 16:00
Zaterdag 12:00 - 16:00
Zondag 12:00 - 16:00

Bekijk ook

Jouw bedrijf hier?

Wil je dat jouw bedrijf sneller gevonden wordt? Discover Groningen heeft maandelijks duizenden bezoekers die op zoek zijn naar bedrijven in Groningen.

Bekijk de mogelijkheden