NL
Meerwold Eten & Dinken
Restaurants

Meerwold Eten & Dinken

Bekijk alle 18 foto's
Foto: Alexander Postma (Discover Groningen)

Over Meerwold Eten & Dinken

In het jaar 1992 opende KPN, toen nog PTT, een opleidings- en congrescentrum op deze locatie. Er verscheen een schitterend gebouw met een design dat indruk maakte en luisterde naar de naam Meerwold. Vandaag de dag is dit het toneel van Flonk Hotel Groningen Zuid, met aangrenzend het volledig vernieuwde restaurant.

Meerwold biedt een toegankelijke en diverse menukaart, met veel Frans klassieke invloeden in een modern jasje. Klinkt als een hele mondvol en zo smaakt het ook. Ze serveren er heerlijke lunch- en dinergerechten die gemaakt zijn met seizoensgebonden producten. Hierbij gebruiken ze veel biologische en lokale ingrediënten, wat voor zowel de gerechten als dranken geldt. Een goede samenwerking met de Groningse distilleerderij Hooghoudt is hier een mooi voorbeeld van. De kaart wisselt vier keer per jaar, zodoende is er ieder seizoen iets nieuws te proeven.

Meerwold richt zich op een heerlijke cocktail van bezoekers. Toevallige passanten, vaste of minder vaste zakelijke gasten, gezinnen met kinderen, bootjesmensen en studenten; iedereen moet zich bij Meerwold thuis voelen. Qua ligging zit Meerwold ook nog eens aan de gunstige kant van het Hoornsemeer ten opzichte van de binnenstad. De bereikbaarheid is dus optimaal, of je nu op de fiets komt of met de auto komt en gebruikt maakt van de ruime gratis parkeergelegenheid.

Ben je op zoek naar Meerwold bootverhuur? Klik dan hier.

Restaurant
Terras
Besloten feesten
WiFi
Bootverhuur
Fietsverhuur
Zwembad
Parkeerplaats
Bar

Video

Adres

Laan Corpus den Hoorn 300
9728 JT Groningen

Telefoon

+31 50 524 800 0

Social media

Facebook
Instagram

Website

meerwold.nl

Openingstijden

Maandag 06:30 - 21:00
Dinsdag 06:30 - 21:00
Woensdag 06:30 - 21:00
Donderdag 06:30 - 21:00
Vrijdag 06:30 - 21:00
Zaterdag 07:00 - 21:00
Zondag 07:00 - 21:00

Is het geen plaatje?

Bekijk ook

Jouw bedrijf hier?

Wil je dat jouw bedrijf sneller gevonden wordt? Discover Groningen heeft maandelijks duizenden bezoekers die op zoek zijn naar bedrijven in Groningen.

Bekijk de mogelijkheden