NL
Klein
Clubs

Klein

Over Klein

Feest café klein is een levendig en populair uitgaansgelegenheid in het hart van Groningen, gelegen aan de bruisende Poelestraat. Dit feest café trekt een divers publiek aan dat komt genieten van de uitbundige sfeer en de energieke muziek. Dit is leuk voor de studenten die graag een avond uit gaan of een groep vrienden die een feest willen bouwen, feest café Klein biedt voor ieder wat wils.

Bij Feest café klein kun je rekenen op een mix van bekende hits en feestelijke nummers, waardoor er altijd een opzwepende sfeer is. de muziek varieert van de nieuwste popnummers tot klassiekers die iedereen mee kan zingen. Regelmatig worden er thema-avonden georganiseerd, waarbij je kunt genieten van speciale decoraties en muziek die passen bij het thema van de avond.

Een echt hoogtepunt van feest café Klein zijn de aantrekkelijke drankaanbiedingen. Met regelmatige acties en happy hours is het een betaalbare plek om de avond door te brengen. Het is de perfecte locatie om nieuwe mensen te ontmoeten en samen te genieten van een geweldige avond uit.

Momenteel hebben wij helaas nog geen foto's van deze locatie, we doen ons best om deze zo snel mogelijk toe te voegen. Heb jij foto's van deze locatie of ben je de eigenaar van deze locatie? Neem contact met ons op, we stellen alle hulp erg op prijs!
Bar

Adres

Poelestraat 20
Groningen
Nederland

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 23:00 - 05:00
Donderdag 22:00 - 05:00
Vrijdag 22:00 - 05:00
Zaterdag 22:00 - 05:00
Zondag Gesloten

Bekijk ook

Jouw bedrijf hier?

Wil je dat jouw bedrijf sneller gevonden wordt? Discover Groningen heeft maandelijks duizenden bezoekers die op zoek zijn naar bedrijven in Groningen.

Bekijk de mogelijkheden