NL

Over Elmer’s

Elmer’s is een gezellige lunchroom, te vinden in de Nieuwe Ebbinge. Je kunt hier terecht voor de beste koffie, lunches, high tea’s en een lekker zelfgemaakt taartje. Elmer’s heeft een gezellige, lichte en knusse sfeer.

Elmer is de jongste van de drie kinderen van de eigenaar, hij heeft het syndroom van Down. Er werd altijd naar gestreefd dat hij zo normaal mogelijk kon opgroeien en meedraaien in de maatschappij. Zo heeft Elmer op zijn eigen niveau de basisschool afgerond.

In de loop van de jaren heeft Elmer voorliefde voor horeca ontwikkelt. Het was dan ook geen lastige beslissing voor het gezin om zelf iets op te gaan zetten in de horeca. Bij Elmer’s wordt dit integratie-op-eigen-niveau verhaal voortgezet. Zo ontstond Elmer’s.

Elmer´s is gesloten sinds 1 mei 2021

Momenteel hebben wij helaas nog geen foto's van deze locatie, we doen ons best om deze zo snel mogelijk toe te voegen. Heb jij foto's van deze locatie of ben je de eigenaar van deze locatie? Neem contact met ons op, we stellen alle hulp erg op prijs!

Adres

Nieuwe Ebbingestraat 62
9712 NN Groningen
Nederland

Telefoon

+31 50 312 689 8

Social media

Facebook

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Bekijk ook

Jouw bedrijf hier?

Wil je dat jouw bedrijf sneller gevonden wordt? Discover Groningen heeft maandelijks duizenden bezoekers die op zoek zijn naar bedrijven in Groningen.

Bekijk de mogelijkheden