NL
Wolter Wolthers Festival
Festival

Wolter Wolthers Festival

Over dit evenement

Het Wolters Wolthers disco festival: een feestelijke reis naar de Discotijd.

Stap terug in de tijd en ervaar de fantastische sfeer van het Wolters Wolthers Disco Festival, een jaarlijks terugkerend evenement in Groningen dat de glitter en glamour van de discotijd viert. Dit unieke festival brengt de funky beats, kleurrijke outfits en dansbare vibes van de jaren ’70 en ’80 tot leven voor een onvergetelijke avond vol plezier en nostalgie.

Op het Wolters Wolthers Disco Festival kun je genieten van een uitbundige mix van discomuziek, live optredens en DJ-sets die je meenemen op een muzikale reis door de tijd. Dans op klassiekers van ABBA, Bee Gees, Donna Summer en meer terwijl de dansvloer tot leven komt met swingende moves en glinsterende outfits.

Het festival is meer dan alleen muziek, het is een totale ervaring. Verwacht kleurrijke decoraties, discoballen die het licht weerkaatsen en een feestelijke sfeer die je terugbrengt naar de hoogtijdagen van de disco. Trek je beste disco-outfit aan, van glitters en plateauzolen tot flitsende kostuums, en bereid je voor op een avond vol plezier en feest.

Het Wolters Wolthers Disco Festival trekt een diverse menigte aan, van disco-liefhebbers en dansfanaten tot  feestgangers die op zoek zijn naar een unieke ervaring. Of je nu komt om te dansen, herinneringen op te halen aan de discotijd of gewoon te genieten van de levendige sfeer, dit festival belooft een feestelijke en onvergetelijke avond voor iedereen.

Mis het Wolters Wolthers Disco Festival niet en laat je meevoeren naar een tijd van glitter, glamour en dansbare hits. Kom langs en beleef een geweldige avond vol disco fun en festiviteiten!

Datum zaterdag 18 mei 2024
Prijs 37,70

Bekijk ook