NL
Wijnloop wandeling Haren
Activiteiten

Wijnloop wandeling Haren

Foto: Richard

Over dit evenement

de Lentezon werpt een warme gloed over de straten van Haren, terwijl wijnliefhebbers zich verzamelen voor een bijzonder evenement: de Wijnloop van Haren. Op deze betoverende zondagmiddag wordt de stad omgetoverd tot een levendige proeverij van wijnen en lekkernijen.

In het hart van Haren begint de ontdekkingstocht. Langs kronkelende paden en verscholen steegjes leiden smaakvolle stops naar lokale wijnhuizen en internationale pareltjes. Elk proefmoment brengt een nieuwe ontdekking: een verfijnde Chardonnay, een robuuste Merlot of een sprankelende prosecco.

De sfeer is gezellig en uitnodigend. Onder de luifels van knusse cafés en in groene oases worden tafels gevuld met smakelijke versnaperingen die perfect samengaan met de gepresenteerde wijnen.

Deelnemers genieten niet alleen van de voortreffelijke wijnen en culinaire hoogstandjes, maar ook van de schoonheid van Haren zelf. Tussen proeverijen door nemen ze de tijd om de charmante straten te verkennen, met statige herenhuizen en bloeiende tuinen als decor.

De wijnloop van Haren is meer dan een proeverij, het is een beleving. Een dag om samen te komen, te ontdekken en te genieten van alles wat de wereld van wijn te bieden heeft. Of je nu een doorgewinterde kenner bent of gewoon op zoek bent naar een gezellige dag uit, de Wijnloop belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Koop je ticket online of ter plaatse, nodig je vrienden uit en laat je verrassen door de charme van Wijnloop van Haren. Proost op een dag vol genot, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen in deze sfeervolle stad!

Kaarten reserveren
Datums vrijdag 31 mei 2024
Prijs 19.95

Social media

Facebook
Instagram

Website

dewijnloop.nl/

Bekijk ook