NL
Suikermarkt Pinksteren
Activiteiten

Suikermarkt Pinksteren

Over dit evenement

Op Pinksterzondag vindt de Suikermarkt voor Pinksteren plaats op een unieke locatie, het voormalige Suikerunie terrein bij EM2 Groningen. Deze markt biedt een gevarieerde selectie van bijzondere items, waaronder vintage en preloved kleding, meubels, vinyl, sieraden, schoolplaten, posters, upcycling en interieurdecoratie.

Creatieve standhouders en kunstenaars presenteren ook hun eigen handgemaakte producten, zoals ontworpen kaarten, sieraden, biologische zepen en unieke kunstwerken.

Diverse eetkraampjes zorgen voor heerlijk eten, zoals broodjes beenham en aubergine, nacho’s, wraps en pizza uit de houtgestookte oven, inclusief vegetarische en veganistische opties. Er is zelfs een Vespa waar koffie wordt verkocht, en natuurlijk biologisch schepijs! Daarnaast zorgt het ervaren team van EM2 voor verfrissende drankjes. Geniet van ijskoud bier, wijn en frisdrank met of zonder alcohol, zowel binnen als buiten op het gezellige terras of in de hangmat-tuin.

Muziek mag ook niet ontbreken: DJane Nikita draait funky disco en mixt nummers, terwijl DJ Ben, the recordman, muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80 draait. Je kunt zelfs je favoriete ‘guilty pleasures’ aanvragen. Voor kinderen is er ook entertainment, zoals het traditionele blikgooien met prijzen en schminken.

Het Suikermarkt Pinksteren vindt plaats op 28 mei van 11:00 tot 17:00.

Datums zondag 28 mei 2023
Prijs € 3,50 Voor volwassenen, voor kinderen tot 12 jaar gratis entree

Adres

Suikerlaan 6 9743 DA Groningen

Bekijk ook