NL
Rapalje Zomerfolk Festival
Festival

Rapalje Zomerfolk Festival

Foto: Rapalje Zomerfolk Festival

Over dit evenement

Welkom in de betoverende wereld van Zomerfolk, waar de zomer tot leven komt met een symfonie van muziek, dans en artistieke creativiteit! Laat je betoveren door de magie van dit unieke festival in Groningen, dat de rijke tradities van folk combineert met moderne flair.

Op Zomerfolk word je omringd door livemuziek van getalenteerde artiesten die een brug slaan tussen oude melodie├źn en eigentijdse klanken. Laat je meevieren op de opzwepende ritmes van Keltische muziek, Ierse ballades en meer terwijl je dag en nacht danst onder een open hemel.

Verken de marktkramen vol ambachtelijke schatten, van handgemaakte sieraden tot authentieke lekkernijen. Proef lokale specialiteiten en geniet van een scala aan verfrissende drankjes terwijl je langs de mensen loopt.

Een Uniek Festival in voor muziek, dans en creativiteit

Voor de kinderen zijn er verschillende activiteiten te doen. Zo is er een speciaal kinderdorp. Voor de volwassenen zijn er fantastische workshops zoals Ierse dans en nog veel meer. Workshops waar je je creativiteit kunt uiten en nieuwe vaardigheden kunt leren. Laat je inspireren door ambachtslieden en kunstenaars die hun kennis en passie delen voor traditionele ambachten en kunstvormen.

Zomerfolk is meer dan alleen een muziekfestival; het is een viering van gemeenschap, cultuur en de betovering van de zomer. Trek je dansschoenen aan, kleed je in je meest kleurrijke outfit en bereid je voor op een dag vol magische momenten en onvergetelijke ervaringen.

Kom naar Zomerfolk in Groningen en laat je meeslepen door de bruisende sfeer, de warme gastvrijheid en de meeslepende optredens. Het is de perfecte gelegenheid om samen met vrienden of geliefden te genieten van een zonnige dag vol muziek, cultuur en inspiratie voor alle leeftijden.

Datums zaterdag 1 juni 2024
zondag 2 juni 2024

Adres

Concourslaan 10
9727 KD Groningen
Nederland

Website

zomerfolk.nl/

Bekijk ook