NL
Just in Baxfest
Foto: Just in Baxfest

Over dit evenement

In Groningen worden bierliefhebbers verwend met een geweldige bierbrouwer Bax Bier en de beste bierspeciaalzaak Just in Beer. Deze twee bier liefhebbers bundelden ruim twee jaar geleden hun krachten met een gedeelde missie: het organiseren van een uniek bierfestival. Ze zagen een kans om Groningen op de kaart te zetten als bierbestemming en besloten om hun idee tot leven te brengen.

In 2022 was het zover: de eerst editie van Just in Baxfest werd een doorslaand succes. Sindsdien is het festival uitgegroeid tot een jaarlijks hoogtepunt op de Groningse evenementenkalender. Dit jaar staan Just in Beer en Bax Bier klaar om de derde editie van dit nationale speciaal bier festival te presenteren.

Het Just in Baxfest 2024 belooft groter en beter dan ooit te worden, met maar liefst 28 brouwerijen uit heel Europa en zelfs daarbuiten die hun beste bieren presenteren. Van ambachtelijke stouts tot verfrissende IPA’s en unieke seizoensgebonden creaties, er is voor elk wat wils.

Een unieke beleving voor bierliefhebbers!

Naast het fantastische aanbod aan bieren kunnen festivalgangers genieten van een smakelijke selectie gerechten van lokale foodtrucks, variërend van hartige snacks tot heerlijke maaltijden die perfect samengaan met een goed glas bier. De sfeer wordt verder opgefleurd met livemuziek van de beste lokale DJ’s en artiesten, die de festivalgangers laten dansen tot in de late uurtjes.

Op 18 en 19 mei is Suikerlaan 10 de plek om te zijn voor deze onvergetelijke ervaring. Het festival begint om 14:00 uur en gaat door tot 23:00 uur. Zorg ervoor dat je jouw kaarten op tijd bemachtigt via de officiële website van Just in Baxfest, want dit mag je niet missen!

Mis het niet en dompel jezelf onder in de wereld van speciaal bieren en gezelligheid tijdens het Just in Baxfest 2024 in Groningen. Proost op een weekend vol bierplezier en ontdek nieuwe favorieten uit de wereld van het ambachtelijke brouwen.

Datums zaterdag 18 mei 2024
zondag 19 mei 2024
Prijs €17,50

Adres

Van Heemskerckstraat
9727 AJ Groningen
Nederland

Social media

Facebook

Bekijk ook