NL

Arcadehal op komst in de Oosterstraat in Groningen: The Game Box

donderdag 23 september 2021 2 minuten leestijd

Arcadehal op komst in de Oosterstraat in Groningen: The Game Box
Foto: The Game Box Almere

Vergeet het poolen of een avondje naar de bioscoop, de arcadehal is bezig met een heuse comeback! Eind dit jaar opent er in Groningen een echte arcadehal: The Game Box! Deze arcadehal zal 365 dagen per jaar geopend zijn, en de entree is gratis. Mensen van alle leeftijden kunnen spelen op de allernieuwste of juist klassieke arcadespellen zoals Pacman, Tetris of Donkey Kong.

Grote variatie aan arcadespellen

Daag je vrienden uit voor een dancebattle op de StepmaniaX, of laat ze zien dat jij de nieuwe Michael Jordan van je vriendengroep bent door alle basketballen door de ring te gooien. Ben je niet zo goed in sport? Ga dan op reis de ruimte in en verdedig jezelf  tegen de aliens die je ruimteschip proberen te vernietigen door op ze te schieten met een laserkanon bij het spel Space Invaders, of  wie weet ben jij de sterkste en behaal jij de highscore bij de boxbal.

(Groeps)arrangementen

De arcadehal is een ideaal uitje om met een groep te doen. Er komen dan ook verschillende (groeps)arrangementen, bijvoorbeeld: Unlimited spelen voor een uur, of een speciaal arrangement voor kinderen zodat ze sowieso niet zonder prijs naar huis gaan.  Prijzen kun je winnen door de ”redemption games” te spelen, dit zijn spellen waarbij je tickets kunt winnen. Hoe meer tickets je hebt gewonnen des te groter je prijs wordt.

Nog even geduld…

De arcadehal in Groningen opent eind dit jaar in de Oosterstraat, nog even geduld dus. Op dit moment zit er al een arcadehal van The Game Box in Apeldoorn, Almere en Enschede. Benieuwd geworden? Bekijk hier alvast hoe een avondje uit bij The Game Box er uitziet!

Dit artikel is geschreven door Annegreet Bos

Annegreet woont sinds 2016 in de stad Groningen waar ze International communication studeert aan de Hanzehogeschool. Ze houdt van reizen, fotografie en creatief bezig zijn. Daarnaast ontdekt ze graag (nieuwe) hotspots in de stad en schrijft ze daarover.

Lees ook