NL

Running tour langs de highlights van Groningen

Ga hard (lopend) op pad langs de hotspots en onontdekte plekken van de bruisende stad Groningen. Luister naar anekdotes en leer over de geschiedenis. Tijdens de tour doe je ook gelijk je sportieve workout. Kortom een leuke, gezellige en sportieve manier om de stad Groningen (beter) te leren kennen.

Delen

Groningen is een jonge bruisende maar toch authentieke stad, het leeft hier volop. Hoog tijd dus om samen met ons Groningen te gaan ontdekken en gelijk wat calorie├źn te verbranden.

De Groningen City Running tours is er voor hardlopers, zowel beginners als gevorderd, hardloopgroepen, toeristen, congresgangers, hotelgasten, studenten, familie- en gezinsuitjes. Daarnaast voor bedrijfsuitjes als het sportieve alternatief voor de vrijdagmiddag- of netwerk borrel.

Er kunnen verschillende tours gekozen worden, zodat het voor iedereen mogelijk en plezierig is om mee te gaan om Groningen te ontdekken. Het tempo wordt aangepast aan de samenstelling van de groep, daarnaast zijn er meerdere pauze momenten bij de bezienswaardigheden. Ook is hier voldoende tijd om foto’s te maken en eventueel een beetje op adem te komen. Bij de tour staan een stukje ontspanning en gezelligheid centraal.

Onze running tours zijn ook zeker een aanrader voor de (stad) Groningers onder ons die denken de stad goed te kennen.

Leer de stad Groningen (beter) kennen

Tours mogelijk van 1 tot 10 personen

Sportieve workout

Vanaf €12.50,- per persoon

Afhankelijk van de groepsgrootte en de afstand zijn de prijzen verschillend, meer informatie is te vinden tijdens het reserveren.

Reserveer een tour
Groningen City Running

Over Groningen City Running

Richard van der Werff laat met Groningen City Running zoveel mogelijk mensen op een leuke, gezellige en sportieve manier kennis te maken met de mooiste bekende en onbekende plekken in de stad Groningen. Richard is een ervaren hardloper die al 27 marathons in verschillende steden en eilanden heeft gerend. Daarnaast is hij trainer bij loopgroep Bedum en ervaren met het geven van loopscholing en trainingen.

Verzamellocatie van deze tour

Routeplanner
Forum Groningen, Nieuwe Markt, Groningen, Nederland