NL

De Stadswandeling 050

Een wekelijkse uitgestippelde stadswandeling door de stad Groningen. Je loopt langs diverse leuke horecazaken die leuke gerechtjes voor je hebben klaargemaakt. Een corona-proof uitje waarbij je de lokale horeca steunt in deze gekke tijd. Kortom: genieten op een actieve manier!

Elke zaterdag en zondag een nieuwe route

De Stadswandeling 050 organiseert elk weekend een unieke stadswandeling door Groningen. De route gaat langs verschillende horecazaken in de stad. Je loopt de route alleen of met zijn tweeën. Je kunt zelf bepalen waar je de route start, op deze manier blijft de route rustig, en is dit een leuk corona-proof uitje.

Iedere week kun je je voor €3,50 aanmelden voor de wandeling. Je ontvangt dan de uitgestippelde route en daarnaast een menukaart met de deals van de 4 á 5 deelnemende horecazaken.

De gerechtjes bij deze horecazaken kosten €5,- per stuk. Je kunt zelf bepalen welke horecazaken je steunt in deze gekke tijd.

 

Corona-proof stadswandeling

Steun de lokale horeca

Wat er is inbegrepen

Route

Unieke route die wekelijks op maat wordt uitgestippeld langs verschillende horecazaken.

Menukaart

Een menukaart met de deals van de 4 á 5 deelnemende horecazaken.

Leuke opdrachten

Leuke opdrachten die je kunt uitvoeren tijdens de route

Vanaf €3.50,- per duo

Elke week kun je op dinsdagavond om 19:00 uur de nieuwe link voor de inschrijvingen vinden op Instagram.

Aanmelden
De Stadswandeling 050

Over De Stadswandeling 050

Sophie en Eva zijn beide groot fan van de horeca in Groningen en zijn daarom het initiatief van deze Stadswandeling gestart. Want wat missen we allemaal nou het allermeest op deze donkere dagen in Groningen? De horeca natuurlijk! Ga mee op culinaire ontdekkingstocht door Groningen.