NL

Boottocht door de Groningse grachten met de Rinus

Rinus is dé rondvaartboot van Groningen. Het schip is een exclusieve rondvaartboot, perfect voor een leuk groepsuitje. Vaar gezellig met een groep vrienden of je studentenclub door de stad inclusief je favoriete muziek en een hapje en een drankje.

Delen

Rondvaart door de grachten van Groningen

Een rondvaart met de Rinus door de prachtige historische grachten is een leuk groepsuitje in Groningen. Bovendien boek je een rondvaart altijd met schipper. Daarnaast is de Rinus volledig gestoffeerd en voorzien van een geluidsinstallatie.

Maak je rondvaart compleet met onze arrangementen. Hapjes, drankjes, BBQ’en/of een gids aan boord, echt alles is mogelijk.

Ideaal dus voor feestjes, teamuitjes, een familiedag of gewoon met je sportclub of studentenvereniging. Boek nu een rondvaart door de Groningse grachten met De Rinus!

1, 2 of 3 uur

32 personen

Opstappen op de Reitemakersrijge

Inclusief ervaren schipper

Wat zijn de mogelijkheden

Eten

Er is keuze uit een borrelplank met verschillende hapjes zoals vleeswaren, kaas, bitterballen en nootjes. Ook kun je genieten van een lekkere BBQ met vlees, sauzen en salades.

Drinken

Laat je verwennen door het 'Onbeperkt Drinken' arrangement of drankjes op nacalculatie. Er is keuze uit gekoeld bier, wijn en verschillende soorten frisdranken.

Gids

Kom meer te weten over de stad aan de hand van een enthousiaste VVV-gids die je alles kan vertellen over de prachtige plekken tijdens je rondvaart.

Schipper

Je boekt een rondvaart altijd met een ervaren schipper.

Vanaf €12,- per persoon

Maak hier je reservering voor een rondvaart. De Rinus heeft een maximale capaciteit van 32 personen.

Wanneer je extra wensen hebt, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Boek je rondvaart
Rederij Rinus Groningen

Over Rederij Rinus Groningen

Rinus is een rondvaartbedrijf in Groningen en heeft dé rondvaartboot van Groningen in zijn bezit. Het bedrijf is in 2012 opgericht en heeft naam voor zichzelf gemaakt in de stad. Zo biedt het bedrijf exclusieve rondvaarten aan door de grachten van de stad inclusief muziek en een hapje en een drankje.

Opstaplocatie

Routeplanner
Reitemakersrijge, Groningen, Nederland