NL
P+R Transferium Euroborg
P+R transferium's

P+R Transferium Euroborg

Over P+R Transferium Euroborg

Ga je met de auto naar Groningen? Parkeer op een P+R terrein aan de rand van de stad Groningen en reis verder met de P+R Bus (Q-link).

Als je verder reist met de P+R Bus, krijg je maximaal 24 uur korting op het geldende parkeertarief. Anders moet je betalen om hier te parkeren. Voor een retourtje naar de binnenstad betaal je slechts € 6,- voor maximaal 5 personen. Op P+R Transferium Euroborg/P3 is plaats voor 600 auto’s.

P+R Transferium Euroborg/P3 ligt vlakbij de A7 op 5 min lopen van het voetbalstadion van FC Groningen, de Euroborg. De P+R Bus rijdt 6x per uur naar het centrum van Groningen.
Route P+R Bus (lijn 22): Euroborg P3, Sontweg, UMCG, Grote markt, Zuiderdiep, Groningen CS, Haren P+R/A28.

P+R Buskaartje kopen

Het P+R buskaartje is te koop bij de kaartautomaat op het P+R terrein (betalen met pin) of bij de buschauffeur (contant betalen).

Met het P+R kaartje kun je overstappen op alle bussen binnen de stad Groningen. Dit kan binnen één uur nadat je bent opgestapt voor de heen- of terugreis.

Momenteel hebben wij helaas nog geen foto's van deze locatie, we doen ons best om deze zo snel mogelijk toe te voegen. Heb jij foto's van deze locatie of ben je de eigenaar van deze locatie? Neem contact met ons op, we stellen alle hulp erg op prijs!

Adres

Bornholmstraat 37
9723 AW Groningen
Nederland

Bekijk ook

Jouw bedrijf hier?

Wil je dat jouw bedrijf sneller gevonden wordt? Discover Groningen heeft maandelijks duizenden bezoekers die op zoek zijn naar bedrijven in Groningen.

Bekijk de mogelijkheden