NL
OOST
Clubs

OOST

Over OOST

Club OOST, gelegen aan het Damsterdiep in Groningen, is de hotspot voor een energieke nacht uit. Bekend om zijn diverse muziekgenres en inclusieve sfeer, trekt de club zowel locals als studenten. Van techno tot disco, er is altijd een gevarieerde line-up van DJ’s en speciale evenementen. De open en uitnodigende ambiance, gecombineerd met levendige lichten en een uitstekende geluidssysteem, maakt elke avond onvergetelijk. Met meerdere dansvloeren, gezellige zitgedeelte en goed gevulde bars, biedt club OOST alles voor een perfecte nacht uit. Bovendien is de club gemakkelijk bereikbaar, waardoor spontane avonden uit nog leuker worden.

Momenteel hebben wij helaas nog geen foto's van deze locatie, we doen ons best om deze zo snel mogelijk toe te voegen. Heb jij foto's van deze locatie of ben je de eigenaar van deze locatie? Neem contact met ons op, we stellen alle hulp erg op prijs!
Bar

Adres

Oosterstraat 13A
Groningen
Nederland

Social media

Instagram

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Bekijk ook

Jouw bedrijf hier?

Wil je dat jouw bedrijf sneller gevonden wordt? Discover Groningen heeft maandelijks duizenden bezoekers die op zoek zijn naar bedrijven in Groningen.

Bekijk de mogelijkheden