NL
NOK
Foto: Diepzeekonijn

Over NOK

Op de tiende verdieping van het Groninger Forum is NOK gevestigd, een horecazaak met een uniek uitzicht over de stad en ommeland. NOK is niet alleen een restaurant, maar ook een plek waar geborreld en gedanst kan worden. Door het fantastische uitzicht over de stad Groningen is NOK een plek waar je eens geweest moet zijn.

NOK is gevestigd in de bovenste etage van het Forum en is sfeervol ingericht in een informele setting. Aan de kant van de Martinitoren is een bargedeelte te vinden met uitzicht op d’ Olle Grieze, aan de kant van de Grote Markt zit een sky bar met een vaste programmering met DJ’s en live muziek.

Het menu van het restaurant is zeer divers met smaken van ver over de landsgrenzen, in combinatie met al het moois dat er dichtbij huis te vinden is. Op de drankenkaart zijn zowel lokale als (inter)nationale bieren en wijnen te vinden.

Terras

Adres

Nieuwe Markt 1
9712 KJ Groningen
Nederland

Social media

Facebook
Instagram

Website

nokgroningen.nl

Openingstijden

Maandag 10:30 - 23:00
Dinsdag 10:30 - 23:00
Woensdag 10:30 - 23:00
Donderdag 10:30 - 23:00
Vrijdag 10:30 - 01:00
Zaterdag 10:30 - 01:00
Zondag Gesloten

Bekijk ook

Jouw bedrijf hier?

Wil je dat jouw bedrijf sneller gevonden wordt? Discover Groningen heeft maandelijks duizenden bezoekers die op zoek zijn naar bedrijven in Groningen.

Bekijk de mogelijkheden