NL
IJssalon Toscana
IJssalons

IJssalon Toscana

Nieuw

Over IJssalon Toscana

IJssalon Toscana staat bekend om het dagelijks bereiden van vers ijs in hun hoofd locatie in Emmen. Van daaruit wordt het zorgvuldig naar alle Toscana vestigingen vervoerd, zodat iedereen kan genieten van hun ambachtelijke lekkernijen. Het gebruik van hoogwaardige ingrediƫnten zorgt voor een volle en authentieke smaak die moeilijk te evenaren is.

Bij Toscana kan je kiezen uit een breed scala aan smaken. Klassiekers zoals vanille en chocolade zijn altijd beschikbaar, maar voor de avontuurlijke ijsliefhebber zijn er ook unieke opties zoals tiramisu en pistache.

Daarnaast houdt Toscana rekening met diverse dieetwensen. Ze bieden lactosevrije, vegan en sorbetopties aan, waardoor iedereen, ongeacht dieetbeperkingen, kan genieten van hun heerlijke ijs. Deze inclusieve aantal maakt Toscana een favoriete bestemming voor ijsliefhebbers met uiteenlopende voorkeuren.

Momenteel hebben wij helaas nog geen foto's van deze locatie, we doen ons best om deze zo snel mogelijk toe te voegen. Heb jij foto's van deze locatie of ben je de eigenaar van deze locatie? Neem contact met ons op, we stellen alle hulp erg op prijs!

Adres

Gedempte Zuiderdiep 21A
Groningen
Nederland

Openingstijden

Maandag 12:00 - 22:00
Dinsdag 12:00 - 22:00
Woensdag 12:00 - 22:00
Donderdag 12:00 - 22:00
Vrijdag 12:00 - 22:00
Zaterdag 12:00 - 22:00
Zondag 12:00 - 22:00

Bekijk ook

Jouw bedrijf hier?

Wil je dat jouw bedrijf sneller gevonden wordt? Discover Groningen heeft maandelijks duizenden bezoekers die op zoek zijn naar bedrijven in Groningen.

Bekijk de mogelijkheden