NL
Gebrand en Bakker
Foto: Annegreet Bos

Over Gebrand en Bakker

Gebrand en Bakker is een lokale koffiezaak bedacht door door Mark & Joep die allebei in de Gerbrand Bakkerstraat wonen. Samen met hun partners hadden ze allebei de droom om een koffiezaak te openen. Toen er een pand op de hoek in hun straat vrij kwam konden ze niet anders dan van die droom werkelijkheid te maken.

De producten van Gebrand en Bakker worden lokaal ingekocht en zijn biologisch waar mogelijk. Op deze manier steunen ze andere Groningse ondernemers en zijn ze duurzaam bezig. Zo komt de koffie van microbranderij Koffiestation uit de Oosterpark, het brood van Stadsbakker Meijer, en de taartjes en andere lekkernijen van Saakje het Bakmeisje en Mmm lekkernijen uit de stad.

Gebrand en Bakker is dus een plek voor en door de buurt, waar buren en wijkgenoten elkaar ontmoeten en samen iets kunnen drinken dichtbij huis. Of natuurlijk voor een koffie to-go onderweg naar je werk.

Adres

H.A. Kooykerplein 5
Groningen
Nederland

Telefoon

+31 64 316 168 8

Social media

Facebook
Instagram

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 - 16:30
Woensdag 08:30 - 16:30
Donderdag 08:30 - 16:30
Vrijdag 08:30 - 16:30
Zaterdag 08:30 - 16:30
Zondag Gesloten

Bekijk ook

Jouw bedrijf hier?

Wil je dat jouw bedrijf sneller gevonden wordt? Discover Groningen heeft maandelijks duizenden bezoekers die op zoek zijn naar bedrijven in Groningen.

Bekijk de mogelijkheden