NL
Flonk Apartments Groningen Centre
Overnachten

Flonk Apartments Groningen Centre

Bekijk alle 9 foto's

Over Flonk Apartments Groningen Centre

Flonk Apartments Groningen Centre beschikt niet alleen over hotelkamers, maar ook over vijf grote appartementen, geschikt voor zowel long als short stay. Ideaal als u – alleen of met een aantal collega’s – voor langere tijd in de stad Groningen verblijft. Al snel voordeliger dan ‘losse’ hotelkamers en met meer privacy dan in een hotelkamer. En als u wilt, maakt u gewoon gebruik van alle faciliteiten van het hotel, zoals de bar, fitness of het ontbijt. Wanneer u liever in het appartement ontbijt, is het ook mogelijk om vers afgebakken broodjes te laten bezorgen!

De appartementen bevinden zich vlakbij het hotel, aan de overzijde van de straat. Alle appartementen hebben een eigen ‘look & feel’, maar zijn van alle moderne gemakken voorzien: eigen kookgelegenheid, gratis wifi en een flatscreen-tv. Alle appartementen bevinden zich direct tegenover Flonk Hotel Groningen Centre.

WiFi
Fietsverhuur
Parkeerplaats
Fitnesscentrum

Adres

Radesingel 50
9711 EK Groningen
Nederland

Is het geen plaatje?

Bekijk ook

Jouw bedrijf hier?

Wil je dat jouw bedrijf sneller gevonden wordt? Discover Groningen heeft maandelijks duizenden bezoekers die op zoek zijn naar bedrijven in Groningen.

Bekijk de mogelijkheden