NL
De Kaleidoscoop
Foto: Vastgoed Groningen Projectontwikkeling BV

Over De Kaleidoscoop

Aan de Merodelaan in De Wijert zal De Kaleidoscoop verrijzen. Dit gebouw komt op de plek waar de Aldi gevestigd is. Het gebouw is vernoemd naar een dichtbundel van Willem de Merode, waarnaar de straat is vernoemd.

In het complex zal op de begane grond een supermarkt komen van circa 1000 vierkante meter, het is nog niet bekend welk concern de plek van de Aldi over zal gaan nemen. Daarnaast zullen er op de begane grond 4 woningen komen.

Boven de supermarkt komt een parkeeretage die bereikbaar zal zijn middels een autolift. Boven de parkeeretage zullen 54 appartementen gerealiseerd worden. De appartementen zijn 49 tot 76 vierkante meter en hebben allemaal een eigen balkon. Deze appartementen zullen naar alle waarschijnlijkheid in de vrije sector verhuurd gaan worden.

Het gebouw waarin de Aldi momenteel gevestigd is zal in het vierde kwartaal van 2020 gesloopt worden, vervolgens zal aansluitend De Kaleidoscoop gebouwd worden. Naar verwachting zal dit project eind 2021 of begin 2022 worden opgeleverd.

Projectinformatie

Functie Appartementen en supermarkt
Bouwjaar 2020
Status In ontwikkeling

Adres

De Mérodelaan 2
9721 XA Groningen
Nederland

Bekijk ook

Jouw bedrijf hier?

Wil je dat jouw bedrijf sneller gevonden wordt? Discover Groningen heeft maandelijks duizenden bezoekers die op zoek zijn naar bedrijven in Groningen.

Bekijk de mogelijkheden