NL
Noorderzon Festival 2023
Activiteiten

Noorderzon Festival 2023

Over dit evenement

Welkom bij de 33e editie van Noorderzon, de perfecte fusie van een internationaal kunstfestival en een groot zomerfeest in de stad Groningen. Het vindt plaats van 17 tot 27 augustus 2023 en de kaartverkoop is al begonnen. Dit unieke evenement transformeert het idyllische Noorderplantsoen elk jaar tot een levendig festivaldorp, waar muziek, theater, dans en visual art samenkomen in een betoverende atmosfeer van creativiteit en verbeelding.

Noorderzon is een plek waar kunstenaars en bezoekers uit de hele wereld elkaar ontmoeten, en de stad Groningen wordt een podium voor vernieuwende, prikkelende en betoverende uitvoeringen. Dit festival biedt een mix van nationale en internationale talenten, van gevestigde namen tot opkomende artiesten, die je uitnodigen om je denkbeeldige grenzen te verleggen en je te laten onderdompelen in de wonderen van de podiumkunsten.

Het hart van Noorderzon is de schilderachtige locatie in het Noorderplantsoen, waar de lommerrijke paden en de prachtige vijver een perfect decor vormen voor de diverse uitvoeringen, installaties en activiteiten. Van intieme pop-up voorstellingen in tenten tot grote producties op buitenpodia, het festival biedt een scala aan ervaringen die zowel ontroeren als inspireren.

Maar Noorderzon is meer dan alleen een podium voor kunst. Het is ook een ontmoetingsplaats, een plek om te genieten van heerlijk eten en drinken, te luisteren naar live muziek, te ontspannen bij het water of te dansen onder de sterrenhemel. Kinderen kunnen hun energie kwijt in de verschillende speelruimtes en zelfs de allerkleinsten worden niet vergeten met speciaal voor hen ontworpen activiteiten.

Noorderzon 2023 nodigt je uit om deel te nemen aan deze bijzondere viering van kunst en gemeenschap. Of je nu een doorgewinterde theaterbezoeker bent of gewoon op zoek bent naar een unieke manier om de zomer te vieren, Noorderzon biedt voor elk wat wils.

Laat je meevoeren door de magie van Noorderzon. Ontdek, geniet en vier de zomer in Groningen.

Kaarten reserveren
Datum donderdag 17 augustus 2023 tot zondag 27 augustus 2023
Prijs Vanaf € 18

Adres

Kruissingel 1
9712 XN Groningen
Nederland

Social media

Facebook
Instagram
Twitter

Website

noorderzon.nl/

Bekijk ook