NL

BOOVN: Hét nieuwe dakterras van Groningen

donderdag 10 september 2020 2 minuten leestijd

BOOVN: Hét nieuwe dakterras van Groningen
Foto: BOOVN (Knelis)

Vanaf vandaag is op het Suikerunieterrein een nieuwe hotspot geopend: BOOVN. Met een aantal mooie nazomerdagen in aantocht is dit fantastisch nieuws! De naam verklapt het al een beetje, BOOVN oftewel Boven. Op dit nieuwe dakterras staat één ding voorop: volop genieten met uitzicht over de stad.

De plannen voor een dakterras op het Suiker terrein waren er al langer, maar zijn nu daadwerkelijk gerealiseerd. Vanaf het dakterras kijk je uit over de skyline van Groningen. Je kunt relaxen met een lekkere frisse borrel en bijvoorbeeld wat bitterballen. De hotspot heeft plek voor 100 bezoekers en is ook af te huren voor een besloten feest of borrel.

Foto: Boovn (Knelis)

Nazomeren in Groningen

De aankomende week breekt de zon weer door en kan de Groningse nazomer echt beginnen. De weersvoorspellingen voor aankomende week zijn gunstig, met temperaturen rond de 25 graden, de timing van BOOVN had dus niet beter gekund.

BOOVN creëert een unieke beachvibe op hoogte. Genoeg reden dus om even een kijkje te nemen op het nieuwe dakterras.  Het personeel staat op zonnige dagen van donderdag t/m zondag van 16:00 tot 23:00 voor je klaar.

Wanneer kom jij je eerste borrel drinken op deze hippe hotspot?

Maaike Pruim

Dit artikel is geschreven door Maaike Pruim

Maaike is een geboren en getogen Groningse, ze houdt van de gezelligheid van de stad en de nuchterheid van de mensen. Ze studeert communicatie en schrijft over al het leuks dat Groningen te bieden heeft.

Lees ook