NL

Varen op het Paterswoldsemeer met een luxe elektrische sloep

Er even een dagje tussen uit? Ervaar de rust, ruimte en prachtige natuur die Groningen te bieden heeft vanaf het water. Bij Meerwold huur je een luxe elektrische sloep om ultiem te genieten.

Delen

Per luxe elektrische sloep over het Hoornsemeer

Ontdek het Hoornse- en Paterswoldsemeer, gelegen aan de rand van Groningen en Drenthe, vanaf Haven Meerwold! Huur een luxe elektrische sloep en ervaar de rust, ruimte en de prachtige natuur vanaf het water.

Er zijn twee stoere, geruisloze en milieuvriendelijke e-sloepen beschikbaar. De E-Sloep 550 luxe bied plaats aan maximaal 8 personen en is uitgerust met een elektromotor. Daarnaast biedt Meerwold voor gezelschappen tot 12 personen de E-Sloep 650 luxe aan.

Tip! Bij de receptie kun je een plattegrond van het Hoornse- en Paterwoldsemeer vragen. Op deze plattegrond vind je verschillende informatie over het gebied om ultiem te genieten van de sloep en de meren.

Een sloep voor maximaal 8 of 12 personen

Geruisloze sloepen met een elektromotor

Vanaf €75,- per 2 uren

Een sloep is in blokken van 2, 4 of 8 uren te huren tussen 09.00 uur en 21.00 uur.

Sloep reserveren
Meerwold

Over Meerwold

Meerwold is gelegen aan de gunstige kant van het Hoornsemeer ten opzichte van de binnenstad. De bereikbaarheid is hierdoor optimaal, of je nu op de fiets komt of met de auto komt en gebruikt maakt van de ruime gratis parkeergelegenheid.

Opstaplocatie

Routeplanner
Meerwold | Bootverhuur, Laan Corpus den Hoorn, Groningen, Nederland