NL
De Techno bunker
Clubs

De Techno bunker

Over De Techno bunker

In Groningen bevindt zich een unieke en gave uitgaansgelegenheid: de techno bunker. Deze club heeft snel naam gemaakt als het epicentrum van elektronische muziek in de stad, en trekt een divers publiek van techno-liefhebbers van alle leeftijden. Gelegen in een ondergrondse, industriële ruimte, biedt de Techno Bunker een rauwe en authentieke sfeer die perfect aansluit bij de harde beats en diepe baslijnen ven techno muziek.

Bij binnenkomst in de techno bunker word je meteen ondergedompeld in een wereld waar de muziek centraal staat. De donkere, minimalistische inrichting en de indrukwekkende lichtshows zorgen voor een intense en meeslepende ervaring. De club heeft een uitstekend geluidssysteem dat de diepe, pulserende ritmes van techno optimaal tot zijn recht laat komen.

De line-up van de Techno Bunker bestaat uit zowel lokale talenten als internationale DJ’s, die allemaal bekend staan om hun unieke stijl en vermogen om het publiek in extase te brengen. Elk weekend worden hier evenementen georganiseerd waar je kunt dansen tot in de vroege uurtjes, omringd door gelijkgestemde muziekliefhebbers.

Momenteel hebben wij helaas nog geen foto's van deze locatie, we doen ons best om deze zo snel mogelijk toe te voegen. Heb jij foto's van deze locatie of ben je de eigenaar van deze locatie? Neem contact met ons op, we stellen alle hulp erg op prijs!
Bar

Adres

Papengang
Groningen
Nederland

Social media

Instagram

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Bekijk ook

Jouw bedrijf hier?

Wil je dat jouw bedrijf sneller gevonden wordt? Discover Groningen heeft maandelijks duizenden bezoekers die op zoek zijn naar bedrijven in Groningen.

Bekijk de mogelijkheden