NL
Noorderzon (geannuleerd)
Festival

Noorderzon (geannuleerd)

Foto: Niels Knelis Meijer (Marketing Groningen)

Over dit evenement

Noorderzon Performing Arts Festival Groningen is de ietwat curieuze combinatie van een internationaal kunstenfestival met spannende hedendaagse podiumkunsten uit alle delen van de wereld én een groots zomerfeest. Een jaarlijks gratis festival voor zo’n 135.000 bezoekers uit Groningen, de rest van het land en de rest van de wereld.

De 30e editie vindt plaats van 13 tot en met 23 augustus 2020 in het Noorderplantsoen in Groningen. Je vindt er nieuw werk van grootheden, oude bekenden en van jonge makers uit landen als Frankrijk, Australië, Cambodja, Noorwegen, België, Duitsland, Thailand, Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Zwitserland, Finland, Zuid-Afrika, Mozambique en Hongarije. Verhalen van over de hele wereld, verteld in Groningen.

Verspreid over 11 festivaldagen bezoeken rond de 135.000 mensen ons festival en die kopen gezamenlijk circa 50.000 kaartjes – van kaartjes voor kinderactiviteiten tot kaarten voor een internationale (co-) productie. Noorderzon vindt altijd plaats gedurende de laatste twee weken van augustus.

Datum donderdag 13 augustus 2020 tot zondag 23 augustus 2020

Adres

Kruissingel 1
9712 XN Groningen
Nederland

Social media

Facebook
Instagram
Twitter

Website

noorderzon.nl/

Bekijk ook