NL
Gastronomie Festival 2021
Festival

Gastronomie Festival 2021

Foto: Alvar Besemer (Gastronomie Festival)

Over dit evenement

Liefhebbers van culinaire hapjes en heerlijke drankjes komen op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober 2021 geheel aan hun trekken op de 2e editie van het indoor Gastronomie Festival in de Martinikerk Groningen. Op het festival presenteren restaurants, eetcafés, koks en ondernemers hun gerechten, dranken en (streek)producten aan het publiek en kun je genieten op sfeervolle thematerrassen.

Na het succesvolle festivaldebuut begin 2020 (vlak voor de coronacrisis) waarbij meer dan 3000 bezoekers het indoor food & drinks festival bezochten, is het tijd voor een vervolg. De juichstemming van editie 1 werd echter bruut verstoord door het coronavirus. Het heeft dan ook heel wat voeten in de aarde gehad om in coronatijd te blijven ondernemen en een festival op poten te zetten, maar het is de organisatie gelukt! Dus ook dit jaar kun je genieten van vele stands met vis, vlees en vegetarische gerechten, heerlijke wijnen en speciaalbieren, regionale lekkernijen, desserts, culinaire snacks en meer.

Gastronomie Festival 2021 is voor dit jaar verhuisd van MartiniPlaza naar de Martinikerk waar op maandag 25 en dinsdag 26 oktober ook het zakelijke event Horeca Xperience 2021 zal worden georganiseerd. Uiteraard zullen tijdens beide events alle geldende coronamaatregelen worden gerespecteerd.

Datums vrijdag 29 oktober 2021
zaterdag 30 oktober 2021
Prijs €20,75, kinderen tot 12 jaar gratis

Adres

Martinikerkhof 3
9712 JG Groningen
Nederland

Bekijk ook