NL

Ontzettend lekkere Bommen Berend wandeling

Op 28 augustus organiseren we tijdens Groningens Ontzet een uitgestippelde wandeling langs verschillend horecagelegenheden in de stad. Bij ieder deelnemend restaurant/café staat een gerechtje of drankje voor je klaar. Zo kun je al het prachtigs wat Groningen biedt ontdekken op een actieve manier.

Delen

Dé Bommen Berend wandeling

Haal je wandelschoenen maar alvast uit de kast. De Stadswandeling 050, Volksvermaken Groningen en Discover Groningen organiseren tijdens Bommen Berend twee horeca-wandelingen. Een wandeling voor families en een wandeling gericht op jongeren. Je loopt langs diverse leuke horecazaken die speciaal voor deze wandeling iets lekker hebben klaargemaakt.

Familiewandeling (12:00 – 15:00)

De familiewandeling is zo’n 4 kilometer lang en gaat langs verschillende horecazaken in de binnenstad. De wandeling is perfect voor gezinnen met kinderen, de horecazaken sluiten hier ook goed op aan, met bijvoorbeeld een ijsje voor onderweg. Daarnaast is er voor de kinderen een leuke speurtocht tijdens de wandelroute.

Caféwandeling (20:00 – 23:00)

De caféwandeling is gericht op jongeren en studenten, en iedereen die wel van een (speciaal) biertje houdt. Deze wandeling is ongeveer 5 kilometer en gaat langs verschillende kroegen en cafés met onder andere lokaal gebrouwen bier. Ook kun je hier onderweg een snack halen.

Corona-proof stadswandeling

Steun de lokale horeca

Wat er is inbegrepen

Route

Unieke route die op maat wordt uitgestippeld langs verschillende horecazaken.

Menukaart

Een menukaart met de deals van de deelnemende horecazaken.

Opdrachten

Leuke opdrachten voor de kids tijdens de route.

€1,- p.p.

Meedoen aan één van de wandelingen kost €1,- per persoon. Bij iedere horecazaak kun je zelf beslissen of je een gerechtje of een drankje koopt. Wees er snel bij! Op = op!

Tickets bestellen