NL

Instagram avondfototour door Groningen

De bruisende, jonge, maar toch ook authentieke stad Groningen van een andere kant bekijken? Ga dan samen op pad met fotografe Marion Stoffels op een fototour door Groningen en word tegelijkertijd beter in het maken van foto's. Al wandelend krijg je tips en tricks terwijl de tour langs de mooiste highlights én onbekende, maar o zo bijzondere plekjes van de stad komt!

Delen

Fototour door Groningen

Trek je wandelschoenen maar aan, haal je camera of telefoon uit je zak en je bent klaar voor jouw ontdekkingstocht door Groningen! In een groep van 4 tot 10 personen ga je zo’n 5 km aan de wandel door de binnenstad. Je komt o.a. langs het Hoofdstation, het Forum, de Martinitoren, DOT en de Hoge en Lage der A.

Onderweg leert Marion je verder kijken dan de Martinitoren lang is: de stad heeft zoveel verborgen pareltjes! Je gaat vaker omlaag, omhoog en nieuwsgierig om hoekjes kijken. Zo beleef je de Groningse sfeer op een unieke manier.

Deze editie staat in het teken van avondfotografie, hoe maak je de mooiste foto’s met (donker) schemerlicht? Tijdens de wandeltour krijg je handige tips waarmee je het beste uit jouw (smartphone)camera haalt. Af en toe deelt Marion wat Groningse feitjes. Veel geschiedenis verhalen zullen dus niet aan bod komen. Kortom, een leuke manier om Groningen te ontdekken én een betere fotograaf te worden!

Start en eindpunt bij Hoofdstation Groningen

Duur circa 3 uur, met een korte pauze

Tour met 4 tot 10 personen

Neem je eigen mobiel of camera mee

Wat er is inbegrepen

Tour gids

Kennis en ervaring van fotografe Marion Stoffels. Ze leert je mooie foto's te maken met je camera en/of telefoon.

Pauzedrankje

Tussen het wandelen en fotograferen door is er een pauze waarbij we een leuk cafétje opzoeken om een (to-go) drankje te nuttigen.

Vanaf €29,- per persoon

De volgende fototour vindt plaats op zaterdag 18 december 2021 van 16:00 tot ongeveer 19:00. Meld je snel aan!

Boek een fototour
Marion Stoffels

Over Marion Stoffels

In 2013 is Marion verhuisd vanuit haar ouderlijk huis in Friesland naar de stad Groningen om te studeren aan Kunstacademie Minerva. Tijdens haar studie is ze voornamelijk veel met haar camera op pad gegaan om haar nieuwe stad te ontdekken. Al zo lang ze zich kan herinneren kijkt Marion Stoffels vol verbazing naar de wereld om zich heen. Want als je maar goed en lang genoeg kijkt, is bijna alles bijzonder! Nu runt Marion met succes haar eigen fotografie en film bedrijf in Groningen. Ze fotografeert en filmt o.a. het Groningse landschap, geeft fototours en -workshops en doet fotoshoots voor bedrijven, bruiloften en meer.

Start en eindpunt van deze tour

Routeplanner
Stationsplein 21, 9726 AE Groningen, Nederland