NL

5 leuke evenementen in maart

maandag 2 maart 2020 2 minuten leestijd

5 leuke evenementen in maart
Foto: Blokes

Maart is een onderschatte maand: de lente begint, de dagen worden langer en het weer wordt eindelijk beter. Wat is een betere manier om dit te vieren dan door een bezoek te brengen aan een aantal leuke evenementen?

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een leuk feest, vintage shopping of een spannend sportevenement. Lees verder om onze top vijf evenementen van deze maand te ontdekken.

Klein Berlijn

Op 8 maart vindt de vintage markt Klein Berlijn plaats. Bij Klein Berlijn kun je tweedehands kleding, sieraden, meubels, boeken en zelfs LP’s kopen. Het evenement vindt twee keer per jaar plaats op de markten van Groningen. Maar door de weersomstandigheden wordt het aankomende evenement georganiseerd in De Suiker. Op dit evenement draaien er lokale DJ’s en geniet je van snacks van lokale eetkraampjes.

Foto: Stella Dekker (Marketing Groningen)

Wonen&Co

De Beurs Wonen&Co bestaat dit jaar vijftien jaar. Het jubileum wordt gevierd met veel nieuwe inspiratie en trends voor in huis. Het thema van dit vierdaagse evenement is Feelgood. De beurs wordt georganiseerd van 12 tot en met 15 maart in MartiniPlaza.  Op de website kan je scherp geprijsde tickets kopen.

Whiskey Festival Noord-Nederland

Een ander evenement dat voor de 15 keer wordt georganiseerd is het Whisky Festival Noord-Nederland. Het Whisky Festival vindt plaats van 27 tot 29 maart in de Der Aa-Kerk. Op alle vier de dagen kan je van alles te weten komen over Whiskey.  Je kunt meedoen aan verschillende workshops, kiezen uit verschillende speciale arrangementen of dineren of lunchen op het evenement.

GLOW

GLOW is het feest om heen te gaan in maart. Bij GLOW feest je de hele nacht door op zaterdag 28 maart. Tijdens GLOW draait alles om Dance, Urban, Hip Hop en R&B bij Blokes.

Foto: Pepijn Koning

Finale Dutch Basketball Cup

Gaat Groningen de finale van de Dutch Basketball Cup winnen? Donar speelt in MartiniPlaza tegen Aris Leeuwarden. Het is de grote Derby van het Noorden. Moedig het Groninger Basketball Team aan tijdens de Dutch Basketball Cup Finale op 29 maart!

Zoals je kan zien, zijn er verschillende leuke evenementen in maart, dus ga er op uit en geniet van deze heerlijke maand!

Ines Oliveira

Dit artikel is geschreven door Ines Oliveira

Ines studies Linguistics and Spanish in Bremen. She enjoys writing, researching and photography. The passion for those three things and her studies brought her to Groningen.

Lees ook